Word Data consultant bij Techspread

Je gaat direct samenwerken met een data (intelligence) consultant binnen een informeel team waar regelmatig ruimte is voor een potje tafeltennis of een borrel. Je krijgt de vrijheid voor het indelen van je eigen uren welke gepaard gaan met goede arbeidsvoorwaarden. Binnen Techspread staat het leren van nieuwe skills en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Medewerkers over Techspread:

"Het leukste aan Techspread vind ik de combinatie tussen de gedrevenheid en ontspannen sfeer. Samen behalen we het beste resultaat en er is altijd ruimte voor een potje voetbal of spelletje tussendoor."

Werken bij data startup Techspread

We zijn een startup waar af en toe een ️bal door het kantoor vliegt. Bij ons staat 'work hard play harder' centraal, het klinkt cliché maar het is waar. Momenteel staat Techspread aan de vooravond om door te groeien naar een scale up. Door deze ontwikkeling zijn wij op zoek naar een nieuwe topper die met ons mee gaat denken en groeien.

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het ontwikkelen van een (meer) datagedreven bedrijfsDNA gebaseerd op datagedreven inzichten. Hierin ben jij het brein achter de nodige data modellen en bedenk je hoe data ingezet kan worden om de wenselijke inzichten te kunnen realiseren. Daarnaast waarborg je de kwaliteit om de gewenste data modellen te creëren en tegelijkertijd datastromen slim(mer) in te richten.

"Wat ik vooral zo leuk vind aan werken bij Techspread is de variatie in opdrachten en de werksfeer. Elke klant heeft een eigen beginpunt en een eigen doel waardoor de weg slaan hiertussen bij elk bedrijf een nieuwe uitdaging is."

Techspread is op zoek naar een talent met passie voor data en tech. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

  • Je hebt een relevante technische HBO of WO studie gevolgd;
  • Je hebt ervaring met het verwerken van datasets tot praktisch toepasbare inzichten;
  • Je hebt ervaring met Tableau, Qlik of PowerBI;
  • Je bent analytisch en goed in het leggen van verbanden tussen meerdere databronnen en werkt deze tactisch (visueel) uit;
  • Je hebt ervaring met SQL en Python;
  • Je bent ambitieus, zelfstandig, sociaal en pragmatisch.

Dit kenmerkt Techspread als werkgever:

Je gaat direct samenwerken met een data (intelligence) consultant binnen een informeel team waar regelmatig ruimte is voor een potje tafeltennis of een borrel. Je krijgt de vrijheid voor het indelen van je eigen uren welke gepaard gaan met goede arbeidsvoorwaarden. Binnen Techspread staat het leren van nieuwe skills en persoonlijke ontwikkeling voorop. Samen met jouw collega's dek jij de tafel daar waar Techspread de lunch verzorgt. Tot slot staat gezondheid en mentaal welzijn voorop, zo stimuleert Techspread haar medewerkers om fit te blijven door het aanbieden van een health & fitness programma.

"Iedere dag is anders en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daarnaast wordt het tonen van eigen initiatief erg gewaardeerd!"

Heb jij ambitie om de wereld van data te ontdekken en werk je graag in een team waar gezelligheid hand in hand gaat met een borrel op zijn tijd? Come join us! Nieuwsgierig naar ons werk? Check techspread.nl of bekijk onze socials.

Organisatie:
Techspread

Standplaats:
Enschede

Reageer op de vacature
Terug