Webinar Microsoft Fabric

Van: 29 feb 2024 Tijd: 15:00
Tot: 29 feb 2024 Tijd: 16:30
Digitaal
Nederland

Webinar Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is hot en happening, maar wat is het nu eigenlijk precies? Voor wie is het interessant en wat kan je ermee? Dat hebben Sierd en Hein van Axians speciaal voor Data Community Twente uitgezocht en samengevoegd tot een webinar, welke zal plaatsvinden op donderdag 29 februari. Ben jij erbij?

Wat is Microsoft Fabric? 

Zoals Microsoft zelf mooi zegt: "een alles-in-één analyseoplossing voor ondernemingen die alles omvat, van gegevensverplaatsing tot gegevenswetenschap, realtime analyse en business intelligence. Het biedt een uitgebreide suite met services, waaronder data lake, data engineering en gegevensintegratie, en dat allemaal op één plek." 

Voor wie is deze sessie? 

Voor deze laagdrempelige sessie is geen voorkennis van Microsoft Fabric nodig, wel is het handig als je iets begrijpt van data opslag en data visualisatie. Heb je dan ook vragen zoals 'Is Fabric makkelijker om mee te starten dan een andere BI-tools?', 'Ik heb al Power BI, loont het om over te stappen?', 'Welke vaardigheden heb ik nodig om Fabric te kunnen gebruiken?' en/of 'Wat kost het om Fabric te gebruiken?', dan is deze sessie wat voor jou! 


Programma webinar!

15.00 - 15.05 uur | Welkom & korte introductie Axians 

15:05 - 16.00 uur | Webinar Microsoft Fabric 

  • Introductie Microsoft Fabric
  • Waarom is Microsoft Fabric een gamechanger? 
  • Data-opslag, Data Transformaties, hoe werkt het? 
  • Data Science en Machine learning
  • Hoe makkelijk kan je starten? 

16:00 - 16.30 uur | Question & Answer


Zoals de titel ook al zegt is dit een webinar, je kunt als deelnemer eenvoudig online aansluiten op een locatie naar keuze. Tijdens en na de sessie is er genoeg ruimte om relevante vragen te stellen over het gebruik van Microsoft Fabric. Heb je dan ook concrete vragen over dit onderwerp, neem ze vooral mee naar de sessie, op donderdag 29 februari. 

 

 

📅 Mis deze kans niet! 📅  

Meld je nu aan voor deze allereerste webinar gehost door Data Community Twente en leer alles over Microsoft Fabric. Inschrijven kan via:

> Stuur een mailtje naar organisatie@data-community.nl of neem contact op met Suzan. Als lid kun je je aanmelden via de inschrijfknop.


Ben je (nog) geen lid van Data Community Twente en wil je graag bij dit evenement aanwezig zijn? Voor datatalk brengen we €89,- exclusief BTW in rekening welke wij achteraf factureren. Mocht je nadien binnen een maand besluiten om lid te worden van Data Community Twente dan wordt dit bedrag in mindering gebracht van de lidmaatschap fee van het betreffende jaar. 

Kostenoverzicht

Activiteit
Webinar Microsoft Fabric
Meer informatie nodig? Neem contact op:
Suzan Zieverink Organisatie@data-community.nl