Traineeship Azure Cloud Engineer.

De Cloud heeft een ware transformatie teweeggebracht. Miljoenen organisaties in alle soorten en maten zijn bezig al hun IT-zaken te migreren naar de Cloud. Daar kun jij, als Trainee Cloud Engineer bij Victa, een belangrijke schakel in worden. Als Trainee Cloud Engineer leiden we je binnen een half jaar op tot (junior) Azure Cloud Engineer!

De Cloud heeft een ware transformatie teweeggebracht. Miljoenen organisaties in alle soorten en maten zijn bezig al hun IT-zaken te migreren naar de Cloud. Daar kun jij, als Trainee Cloud Engineer bij Victa, een belangrijke schakel in worden. Als Trainee Cloud Engineer leiden we je binnen een half jaar op tot (junior) Azure Cloud Engineer!   

Bij Victa focussen we ons op alles wat met data te maken heeft. De hoofdpijlers zijn Data Visuals Analytics, Data Management en Data Science. Om deze strategische pijlers te faciliteren kiezen we in vaak voor het Azure platform. Als cloud enigineer houd jij je dus niet alleen bezig met de infra architectuur maar ook met de verschillende Azure producten zoals Azure Power BI, Azure Datafactory, Azure Databricks , Azure Datalake Storage, Azure Synapse Analytics etc.  

Over het traineeship 

 Het traineeship Cloud Engineer bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende opdrachtgevers van Victa;  
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vaardigheidstrainingen (o.a. Adviseren, Timemanagement en LEAN) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Azure Data Fundamentals , Azure Data Engineering, Data Workloads to Azure etc. 

Van starter naar Consultant in Cloud Engineering: 

Cloud engineering, essentieel voor bedrijfsvoering anno 2022. Door Cloud Computing zijn computersystemen altijd bereikbaar en zijn ze ook nog eens beter beveiligd. Binnen dit traineeship van een half jaar, houd jij je bezig met alles op het gebied van Cloud Engineering. Van services automatiseren door middel van programmeren tot het onderhouden en uitbreiden van verschillende platformen.  

De opdrachten en opdrachtgevers zijn afhankelijk van jouw ambities. Als Cloud Engineering Consultant ontdek je waar jouw talenten liggen en welke opdrachten en opdrachtgevers het beste bij je passen. Victa heeft meer dan 800 klanten en dus een divers aanbod. 

Tijdens jouw opdrachten doe je ervaring op met: 

 • Azure Infrastructuur, een type cloud-computingservice dat op aanvraag essentiële computing-, opslag- en netwerkresources biedt 
 • Het automatiseren van services door te programmeren 
 • Coderen binnen verschillende infrastructuren  
 • Platformen optimaal beveiligen, dus je zorgt voor security en networking 

Kortom als Cloud Engineer trainee ben jij verantwoordelijk voor de verschillende infrastructuren, automatisering van services, ga je aan de slag met coderen en zorg jij voor een optimale beveiliging. Daarbij komen jouw nauwkeurige en analytische vaardigheden goed van pas. 

 

Jij, als Trainee Data Science 

 • Een recent afgeronde hbo- of wo-studie (voorkeur naar een bèta studie) 
 • Honger naar groei, kennis en mooie kansen 
 • Accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht 
 • Flexibiliteit, qua instelling en inzetbaarheid 

Wij, als Victa 

 • 26 vakantiedagen 
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling! 
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekend bedrijven! 

Organisatie:
Victa

Standplaats:
Hengelo

Reageer op de vacature
Terug