Stage Event Organisatie

Lijkt het jou een uitdaging om betrokken te zijn bij de vormgeving van meerdere evenementen georganiseerd door een van de snelst groeiende communities in Twente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het jou een uitdaging om betrokken te zijn bij de vormgeving van meerdere evenementen georganiseerd door een van de snelst groeiende communities in Twente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Data Community Twente

Data Community Twente is een van de snelst groeiende communities in de regio Twente en dient als kennisplatform op het gebied van datagedreven werken. Deze community heeft als voornaamste doel om de datageletterdheid van professionals en organisaties uit de regio te verhogen, door het delen en vergaren van kennis op het gebied van data.

Wat ga je doen?

Jij bent direct betrokken en medeverantwoordelijk voor het organiseren van fysieke kennis events en de online promotie hiervan! Hierbij kun je denken aan masterclasses, meet & matches en foodsessies. Daarnaast denk je mee en ontwerp je een activiteitenkalender waarbij het onze verantwoordelijkheid is om er samen voor te zorgen dat alle activiteiten een samenhangend geheel zijn. Tot slot zul jij het fundament leggen voor hét event van 2023, Talent Summit Twente. Het evenement host 500 tot 1000 studenten met als doel voor hen om inspiratie en kennis op te doen van alle verschillende wegen die men kan bewandelen in de wereld van DATA en IT. 

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een toffe stageplek waar je je eigen creativiteit en initiatief mag tonen. Wij waarderen het als je op een rebelse manier met inspirerende ideeën/concepten komt. Verder breng jij veel energie, ben jij leergierig en wordt je blij van een jong en ambitieus team.

“Don’t worry, kennis omtrent datagedreven werken is niet nodig. Jij bent immers mede-verantwoordelijk voor het organiseren van de events, niet voor de specifiek inhoud hiervan.”

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

  • Je hebt interesse in het organiseren van evenementen;
  • Je hebt affiniteit met de regio Twente;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
  • Je bent ambitieus, zelfstandig, sociaal en creatief.

Kom werken bij de snelst groeiende community van Twente!

  • Een werkplek waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Lunch is aanwezig tijdens werkdagen;
  • Jong team met gedreven personeel;
  • Een borrel op z'n tijd.

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie:
Data Community Twente

Standplaats:
Enschede

Reageer op de vacature
Terug