Data analist omscholingstraject

Ben jij een (verborgen) data talent in spé? Volg een data analist omscholingstraject op hbo niveau aan Saxion Hogeschool, met toekomstgerichte baangarantie!

De behoefte aan goed opgeleide data talenten is groot. More Data Work verlaagt drempels voor (verborgen) data talenten om zo de wereld van data in te stappen. Tevens biedt More Data Work ook voor organisaties de ideale mogelijkheid om eigen personeel bij te scholen en zo de interne data geletterdheid te verhogen.

Ben jij er klaar voor om de overstap te maken naar de wereld van Data? Fastwitch More Data Work biedt jou een hbo leer- en werktraject van een jaar waarmee jij een prachtig fundament bouwt als toekomstig data professional. Je volgt 1 dag in de week onderwijs bij Saxion Hogeschool en je gaat vanaf de start van de opleiding direct aan de slag bij jouw nieuwe werkgever.

Wanneer je voldoet aan de toelatingseisen dan wordt je uitgenodigd voor de Meet & Match medio januari. Je maakt kennis met verschillende werkgevers die allemaal een leer- en werkplek bieden voor de duur van het traject. Bij afronding van het traject hebben deze werkgevers ingestemd met contractverlenging of hebben hier minimaal een intentieverklaring voor getekend. Elke werkgever biedt een eigen startfunctie binnen het data domein. Dit verschilt van allround data specialist, data analist, data engineer of data consultant binnen verschillende sectoren. Samen ontdekken jullie of de functie past bij jouw ambities. Komt hier een succesvolle match uit, dan start je mei 2023 met scholing en jouw nieuwe baan!

Investering
Jouw toekomstige werkgever investeert in jou en het omscholingstraject More Data Work. Jouw investering? Gezien het feit dat de werkgevers een investering doen in jouw toekomst is het fair dat jij de kosten (max €200,-) van het assessment draagt en zo ook aan de werkgevers laat zien serieus te willen investeren in jouw toekomst.

Toelatingseisen
Allereerst stroomt er data bloed door jouw aderen en denk jij in deze branche het verschil te kunnen maken. Jij hebt een hbo werk-, en denkniveau, kunt wiskunde op minimaal havo niveau en wil je verdiepen in de volgende onderwerpen: Azure, Power BO, Qlik Sense en of Tableau. Verder heb je kennis van Excel en beheers jij zowel de Nederlands-, als Engelse taal. Je hebt al enkele jaren werkervaring (niet perse data gerelateerd), je bent een creatief persoon en tot op het
bot gemotiveerd. Tot slot, enkele eigenschappen die jou omschrijven: analytisch, communicatief, doorzettingsvermogen en nauwkeurig.

Assessments
Je maakt een data gerelateerde opdracht om samen te kijken naar jouw manier van denken en het traject op maat te maken. Wanneer jij nog geen afgerond hbo diploma bezit maak jij twee assessments namelijk: BIP en MCT-H. Wanneer jij wel al een afgerond hbo diploma bezit dan maak jij alleen het BIP assessment. Hierna volgt een intakegesprek om de resultaten te bespreken. 

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over deze unieke mogelijkheid? Reageer meteen! Voor meer informatie ga naar www.moredatawork.nl

Organisatie:
More Data Work

Standplaats:
Enschede

Reageer op de vacature
Terug