Afstudeerstagiair(e) Data analist HBO

Data gedreven en opzoek naar een waardevolle afstudeeropdracht? Wil je graag een breed beeld van een gaaf bedrijf krijgen tijdens je stage en samenwerken met alle afdelingen binnen Huiskes-Kokkeler? Dan ben jij wellicht onze stagiair(e) Data-analist!

Wat ga je doen?

Als afstudeerder Data analist ga jij je bezighouden met het onderzoeken hoe de elektrificatie van auto’s invloed heeft op Aftersales. In een wereld waarin elektrische auto’s steeds meer de norm worden, willen wij graag inzichtelijk maken hoe dit invloed heeft op onze aftersales. Hoe veranderen de werkorders? Welke nieuwe taken komen erbij en welke zijn juist niet meer van toepassing? Wat voor impact gaat het over een paar jaar hebben en op welke aspecten moeten we ons nu alvast gaan focussen?

Tijdens de stage kom je te werken op de afdeling Business Controlling, een centrale afdeling die midden in de organisatie staat. Daarnaast zal je vaak in gesprek gaan met medewerkers van de Aftersales en werken met grote gestructureerde datasets om uiteindelijk jouw onderzoek succesvol af te ronden.

Wie zoeken we?

  • Je zit in je laatste jaar van het HBO of de universiteit
  • Je bent bezig met een studie (Technische) Bedrijfskunde, IT of andere relevante studie
  • Je vindt data interessant
  • Je bent sociaal vaardig en durft makkelijk op iemand af te stappen
  • Affiniteit met auto’s is een pré
  • Je stageperiode is 15 – 20 weken

Wat bieden wij?

Een gave stageplek binnen een commerciële en moderne onderneming met een ambitieus team. Je krijgt de vrijheid om je onderzoek in te kleuren zoals jij denkt dat de beste manier is en daarnaast is er ruimte om extra verantwoordelijkheden te krijgen.

Tijdens je afstudeerstage zul je begeleid worden door onze Data Analist in samenwerking met onze Business Analist. Je hebt je eigen werkplek binnen de organisatie en ontvangt ook een stagevergoeding.

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature? Neem dan snel contact op of reageer op de vacature.

Organisatie:
Huiskes-Kokkeler

Standplaats:
Hengelo

Reageer op de vacature
Terug