Foodsessie Huiskes-Kokkeler

Van: 09 dec 2022 Tijd: 12:15
Tot: 09 dec 2022 Tijd: 17:00
Huiskes-Kokkeler
Goudstraat 65
7554 NG
Hengelo (Overijssel)
Nederlands
Website bekijken

Foodsessie Huiskes-Kokkeler

Data kennis delen en vergaren voor een data geletterd Twente, het doel van onze community! Hoe gaaf is het dan om eens een kijkje te nemen bij een organisatie die in zijn branche voorop loopt en een echte inspiratie is voor velen. Vandaar dat wij vrijdag 9 december een kijkje zullen nemen bij onze Data Ambassadeur Huiskes-Kokkeler. 


Huiskes-Kokkeler is een toekomstgerichte organisatie die data volledig heeft opgenomen in zijn DNA. Met de datagedreven werkprocessen en een goed inzicht in hun organisatie laten zij data slim voor hen werken. Extra gaaf om eens vanuit hen te mogen horen hoe zij data gebruiken. 


Tijdens deze inspirerende middag trappen we af met een heerlijke lunch met alle deelnemers en sprekers. Vervolgens zullen we ons opdelen in verschillende groepjes om inzicht te krijgen hoe verschillende afdelingen binnen Huiskes-Kokkeler werken met data. De verschillende sprekers zullen vertellen hoe data hun eigen werk gemakkelijker maakt. Daarnaast zal Bernd Lok, Data Analist bij Huiskes-Kokkeler, wat meer vertellen over de data structuur binnen het bedrijf. Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door de hoofdvestiging van Huiskes-Kokkeler.


AANMELDEN?

Stuur een mailtje naar organisatie@data-community.nl of neem contact op met Fleur. Als lid kun je je aanmelden via de inschrijfknop.

Ben je (nog) geen lid van Data Community Twente en wil je graag bij dit evenement aanwezig zijn? Voor deze foodsessie brengen we €89,- exclusief BTW in rekening welke wij achteraf factureren. Mocht je nadien binnen een maand besluiten om lid te worden van Data Community Twente dan wordt dit bedrag in mindering gebracht van de lidmaatschap fee van het betreffende jaar. 

Kostenoverzicht

Activiteit
Foodsessie Huiskes-Kokkeler
Meer informatie nodig? Neem contact op:
Fleur organisatie@data-community.nl 0631975453