Datagedreven Salesfunnel

Van: 29 sep 2022 Tijd: 12:00
Tot: 29 sep 2022 Tijd: 17:00
Theehuis Dennenoord

Datagedreven Salesfunnel

In een competitieve markt is het voor iedere organisatie met groeiambities cruciaal om kwalitatieve, accurate en toch vaak veel sales/acquisitie te doen. Een veelvoorkomend gevolg van al die sales/acquisitie is dat het overzicht omtrent wie wanneer reeds is benaderd en in welke fase zit wordt kwijt geraakt. 

Tijdens deze Masterclass op 29 september bieden we een tal van mogelijkheden om de salesfunnel van de toekomst te realiseren. Hierbij nemen drie organisaties het podium: ExiteICTVicta en Axians. Middels verschillende seminars en een plenair programma geven zij handvaten om zelf antwoord te geven op vragen zoals:

  • Wie zijn mijn beste klanten? 
  • Op welke producten zitten de beste marges?
  • Bij welke klanten liggen er upselling / crossselling mogelijkheden?
  • Hoe is de omzet verdeeld per vertegenwoordiger?

Acquisitie biedt veel kansen om nieuwe leads te generen en diensten of product verkoop uit te breiden. Toch kan verkeerde acquisitie het tegenovergestelde effect hebben. Hoe slordig is het als bijvoorbeeld wanneer twee medewerkers van bedrijf X afzonderlijk nieuwe lead Y benaderen. Of hoe vervelend is het voor nieuwe lead Y als er om de week opdringerig om antwoord wordt gevraagd. Of een warme lead en bijna klant die weer als nieuwe lead wordt benaderd. Zo zijn er nog vele andere fouten die kunnen worden gemaakt bij het doen van acquisitie, waardoor vaak die ene kans die je hebt (misschien wel voorgoed) wordt verpest. 

Tijdens deze masterclass worden er veel handvatten geboden om jouw salesfunnel voor de toekomst vorm te geven en de groeiambities van de organisatie te realiseren. Tijdens interactieve workshops kun jij al jouw vragen stellen en kennis opdoen (wellicht zelfs delen) om kwalitatief en gericht nieuwe klanten/relaties op te bouwen.

Meer informatie nodig? Neem contact op:
Jan-Willem Lueksen organisatie@data-community.nl +31 638955054
Inloggen om je deelname op te geven
Deelname opgeven kan tot: woensdag 28 september 2022