Big Data Expo | Woensdag 11, Donderdag 12 september

Van: 11 sep 2024 Tijd: 09:00
Tot: 11 sep 2024 Tijd: 17:00
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht
Nederland
Website bekijken

Big Data Expo | Woensdag 11, Donderdag 12 september

Ontdek de kracht van data op de Big Data Expo op woensdag 11 en/of donderdag 12 september!* Als data community Twente verbinden we onze leden en bieden we een unieke kans om gezamenlijk naar dit inspirerende evenement te gaan. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan! Niet alleen bieden we een mogelijkheid om gezamenlijk dit evenement bij te wonen, maar ook om eventueel samen te reizen en kennis te delen. Meld je daarom nu aan!

 

Big Data Expo

Hoe groot je data-uitdaging, -kennis of -ambitie ook is, Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil behalen uit data. Tijdens het tweedaagse event vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Laat je inspireren en adviseren door de 100+ exposanten over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips.  

De Big Data Expo is hét #1 data-event van het jaar. Of je nu al een vergevorderde data-strategie hebt ontwikkeld of je organisatie juist de eerste stappen wil zetten richting een data-gedreven onderneming; Big Data Expo reikt jou de oplossingen om de volgende stap te zetten. 

Alle data-oplossingen onder één dak

Een bezoek aan Big Data Expo helpt je antwoorden te vinden op al jouw data vragen. Geniet van al het moois dat BDE te bieden heeft: een breed scala aan data-thema's, een hoogwaardig lezingenprogramma met maar liefst 8 lezingenzalen en een keynote en 100+ innovatieve exposanten. Verbreed je netwerk, deel ervaringen & expertise en wie weet ontstaan er waardevolle samenwerkingen. 

Meer informatie over het evenement zie www.bigdata-expo.nl/nl/de-beurs/big-data-expo

 

Onze planning!

Gezamenlijk met onze leden van Data Community Twente gaan we naar Big Data Expo op woensdag 11 september. Het programma zal zijn dat we ca. 10 - 17 uur in Utrecht zullen zijn. Op basis van het aantal geïnteresseerden bekijken we vanuit welke plek(ken) en hoelaat we zullen vertrekken. Hier wordt na aanmelding over gecommuniceerd richting alle geïnteresseerden. Vanuit Twente is het een kleine 2 uur rijden naar de jaarbeurs in Utrecht, houdt hier in de planning dan ook rekening mee. 

 

📅 Ga jij met andere leden van Data Community Twente mee naar Big Data Expo? 📅  

Meld je dan nu aan om gezamenlijk met Data CommunityTwente naar Big Data Expo te gaan! Tot snel! 

> Meld je aan via onderstaande inschrijfknop of stuur een mail naar organisatie@data-community.nl

Kostenoverzicht

Activiteit
Big Data Expo | Woensdag 11, Donderdag 12 september
Meer informatie nodig? Neem contact op:
Suzan Zieverink organisatie@data-community.nl
Inloggen om je deelname op te geven
Deelname opgeven kan tot: dinsdag 10 september 2024